Srijeda , 9 listopada 2024

Skriveno u srcu prirode: Posjetite ‘Natura home’ kuću za odmor cijele porodice (FOTO)

Proteklih godina, dolaskom ljetnog vremena, umjesto odlaska na more, sve više građana naše domovine, ali i dijaspore, odlučuje se za odmor u BiH na lokacijama u koje su daleko od velikog broja ljudi, dakle, za odmor u potpunoj privatnosti.

Hanuma.ba svojim čitaocima predstavlja upravo takvu kuću za odmor u neposrednoj blizini ‘grada na zrnu soli’. Pogađate, riječ je o Tuzli.

‘Natura home’ – kuća za odmor, zasnovana na halal konceptu odmora, tjera vas na prvu da se zaljubite u sam ambijent u kome se ova kuća nalazi.

Priča o ‘Natura home’

Da se radi o posebnom okruženju najbolje svjedoči zelenilo, odnosno priroda koja okružuje ovu kuću koja je idealna lokacija za one koji traže kutak privatnosti za sebe i svoju porodicu. 

Za sve ono što želimo započeti u životu, a da bude uspješno potrebna je velika ljubav. Tu ljubav, porodica Mehmedović usadila je u svaki dio ovog komada zemlje na kome danas egzistira ‘Natura home’. 

Nakon što su proveli veći dio života u Francuskoj i Švicarskoj, odlučuju se za povratak u rodnu Bosnu i Hercegovinu, gdje pokreću koncept odmora zasnovan na halal principima. 

U svojoj ponudi ‘Natura Home’ sadrži ograđan bazen i dva objekta čiji kapacitet osam osoba.

Pomoću specijalizovanih aparata, u vodi se održava ugodna temperatura, te je osim dnevnog, omogućeno i noćno kupanje.

Objekat posjeduje klimu, internet, parking, a vanjski dio je obogaćen šadrvanom, roštiljem, te ležaljkama, kako bi gosti imali potpun ugođaj.

Za ljubitelje adrenalina, u sklopu boravka u ‘Natura Home’, moguće je iznajmiti Quad, te uživati u prirodi na potpuno drugi način.

Ukoliko želite uživati u pogodnostima ‘Natura Home’, detaljne informacije možete pronaći na Facebook stranici Natura Home, Instagramu naturahome_tuzla, kao i putem telefona: 060/3243289.

O hanumabaadmin

Provjeri također

Snimljen val od 8.5 metara blizu oka uragana Milton (VIDEO)

Florida se priprema za jednu od najjačih tropskih oluja u posljednjih stotinu godina. Uragan Milton …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.